Vild med verden – netværksmøder i april

2019-01-17T11:55:15+00:0023. april 2014|Ledelse og kommunikation|

Mødet den 23. april fandt sted i Forskningens Hus på Universitetshospitalet i Aalborg. Hospitalsdirektør Jens Ole Skov fortalte om meningen med Aalborg Universitetshospital. Derudover blev strukturen gennemgået, ledelses- og kommunikationsprocesserne, økonomien osv. osv. Et fantastisk spændende oplæg, der også kom ind på mange nye teknologiske fremskridt.

 

Efter pausen fik projektchef på byggeriet af det nye superhospital i Aalborg Øst, Niels Uhrenfeldt, ordet for en gennemgang af det kæmpestore byggeri, der skal stå færdigt i 2020. Et meget flot oplæg, der satte os i første række med det sidste nye inden for sundhedsvæsenet i Nordjylland og ikke mindst byggeriet af det nye Aalborg Universitetshospital.

 

    

 

Den 25. april var emnet: ”Hvad er meningen med learning?” ved direktør Hanne Houbak fra 4 MAT Group Danmark. Vi var på Skallerup Seaside Resort (tidligere Feriecenter). Hanne gennemgik teorien bag 4MATs Læringsstile og Procesmetode, der kan anvendes både til individuel og gruppelæring. Hun omtalte også den spritnye bog: ”Ved du, hvem du er?”, som hun har skrevet sammen med Arne Nielsson. Den kan måske danne basis for et videre forløb i 2015.