Aalborg Symfoniorkester: Gamba og Guy

2014-05-08T00:00:00+00:008. maj 2014|Kaj og familien|

Dirigent: Rumon Gambca
Solist: Francois-Frederic Guy, klaver
Koncertmester: Yana Deshkova

 

Program:

  • Hemmeligt musikstykke
  • Beethovens koncert nr. 3 for klaver og orkester
  • Johannes Brahms klaverkvartet nr. 1 instrumenteret af Arnold Schønberg

Rumon Gamba fortalte på sædvanlig vis om aftenens program, hvor der var indlagt en lille gættekonkurrence som første nummer. Efter pausen røbede han, at vi havde hørt Bachs seks-stemmige Ricecar fra “Musikalisches Opfer.

 

Den franske klaverbokser imponerede med et delikat anslag og formede klangen fornemt. På rækken bag os sad en underskøn kvinde, der klappede meget højt og længe. Jeg er nogenlunde sikker på, at det var solistens kæreste eller i bedste fald kone, men det må jeg kunne få bekræftet af musikchefen.