Middag på Ruths Hotel i Skagen

2019-01-16T14:25:57+00:0023. maj 2014|Kaj og vin|

Vi var så heldige at være inviteret til middag på Ruths Hotel i Skagen, hvor min gode ven Peter Jensen har udført et flot stykke arbejde ved at vende et underskud på 12 millioner til et overskud på en ½ million.

Legendariske Michel Michaud er afløst i køkkenet af Thorsten Schmidt, der selv præsenterede retterne meget enkelte og elegant. Han satser jo på det nordiske køkken, og det blev en stor oplevelse. Vi fik:

  • Marineret rå laks
  • Finsk caviar & drænet ymer med hummersuppe
  • Kalvekam stegt over bål (dry age) med saltede tranebær og trøffelsauce
  • Skyr og cloud berries med sprød marenge og is

Dertil tysk riesling, Bourgogne blanc chardonnay og Côtes du Rhône rødvin.

 

En dejlig aften med flot servering af et meget venligt personale.