Forårsmad

2014-06-01T00:00:00+00:001. juni 2014|Kaj og familien|

Vi har deltaget i flere dejlige middage her i foråret. Det vil føre for vidt at gennemgå alle måltiderne, men jeg vil nævne eksempler fra sidste weekend, hvor Marie var på en hasteferie i Vendsyssel. Bente hentede og bragte hende i lufthavnen, så hun også kunne nå at få håret behandlet hos damefrisør, Jette Andersen, der efterhånden er hele familiens frisør med stor succes. Se fotos af Maries hårpragt.

 

Bente og Poul benyttede lejligheden til at invitere til middag i lysthuset, der er placeret så tæt ved Sæby Havn, at vi kunne overvære borgmester Birgit Hansens åbning af 24 timers løbet, hvor første runde for øvrigt blev vundet af min gode ven Jacob Johnsen.

 

Men tilbage til måltidet, hvor vi fik en fremragende kold spansk tomatsuppe, gazpacho, roastbeef og kartoffelsalat og ost, alt sammen med dejlige vine.

 

Vi var ellers blevet godt forvænnet aftenen før, idet Marianne og Anders inviterede os sammen med Marie til norsk mat i Skiveren. De havde medbragt rå laks, en stor hval, nye kartofler, grønne asparges og jordbær fra Skiveren. Anders fik flot den store hval parteret til lækre bøffer, der blev grillet, så vi hver for sig fik den ønskede stegning.