Restaurant Snerlen – sidste aften på toppen

2019-01-16T14:25:57+00:006. juni 2014|Kaj og vin|

Restauratør Tonny Kristensen har besluttet at stoppe på toppen. Snerlen ligger som bekendt på toppen af Siloen, og det har aldrig gået bedre end nu, hvor man ovenikøbet er kåret som årets fiskerestaurant. Men Tonny vil nu en overgang hellige sig forretningen i Strandby.

 

I aftes blev der holdt afslutningsmiddag. Serveringen blev foretaget af medarbejdere, der har været ansat på Snerlen igennem årene. Vi startede med snacks og ægte bobler fra Champagne. Derefter fiskemenu med råvarer fra Tell i Strandby, der har været leverandør igennem årene. Vi fik rødspætter, jomfruhummer, hvilling, torsk og muslinger.

 

Vasen leverede asparges, glasskål, broccoli, kartofler, hvidløg og spidskål. Der var desuden asparges fra Svippehøj, der også leverede svampe, blomster m.v. Desserten var en surprise, men indeholdt bl.a. friske jordbær fra Vindbæk. Der var vin ad libitum leveret af Laudrup vine.

 

Det blev en forrygende aften. Vi må håbe, at Tonny snart får energi igen og lyst til at åbne en fiskerestaurant. Vi kan bruge det gamle mundheld: Den, der har evnerne, har også pligten.