Livet på Orionvej

2014-09-16T00:00:00+00:0016. september 2014|Kaj og familien|

Vores gode naboer Karen og Carsten Thomasen har benyttet sommeren til at holde guldbryllup med en stor fest på Sæbygård. Dagen blev på sædvanlig vis indledt med æresport og musik og sang samt tilhørende kaffe og masser af kager, så vi var vel forberedt til frokosten i Sæbygårds kælder med plads til 100 gæster, der blev underholdt af Knud Erik Thrane, Tina Siel og et veloplagt sangfolk, hvoriblandt der var mange spejdere, der desuden bidrog med en lang række talere.

 

Vi var således godt trætte i hoved og mave, men nappede da en god nats søvn, inden vi kørte til København for at fejre Irene og Rasmus med deres 85 års fødselsdage, men det er en helt anden historie.

Apropos Karen og Carsten har de udviklet en vis sans for vin. Karen foretrækker de hvide, medens Carsten helst drikker store italienske rødvine som Amarone, Brunello m.v. De har nu været så kreative at indrette vestterrassen til et vinland, hvor klaserne udvikler sig forbavsende godt. Vi er spændte på årgang 2014, der foreløbigt tegner lovende!