Spændende dage i netværket

2019-01-17T11:55:14+00:0026. september 2014|Ledelse og kommunikation|

Onsdag den 24. september startede vi på Cowi i Aalborg, hvor professor, dr.med. overlæge Henrik Nielsen gav os et indblik i Infektionsmedicinsk afdeling, Aalborg Universitetshospital. Det foregik i dialog med netværksdeltagerne og blev en fin gennemgang af ledelse og kommunikation på et sygehus. Det blev en lærerig formiddag, der blev endnu bedre ved, at vi fik en fantastisk god service af den meget søde kantinedame og dejlig mad af min gamle ven Dan, der er kok i kantinen.

 

        

Torsdag den 25. september var det erhvervspsykolog Mads Lindholms tur til at snakke med deltagerne i Frederikshavn om meningen med arbejdslivet, familien, fritiden osv. Det foregik hos Lyd og Billede, hvor Laust havde indrettet klasserum midt i udstillingen af Loewe, Sony, Grundig og ikke mindst B&O. Da vi var ved at køre sukkerkolde, blev der serveret en omgang tapas, der blev spist ved runde kundeborde. En ganske fortræffelig formiddag, hvor jeg ganske vist blev forsinket, da jeg måtte til Skagen til tandlæge Jesper Hatt og have ordnet en flækket tand, der ikke kunne klare en test af Lillys “sprøde” flæskesteg.

Fredag den 26. september fortsatte Mads Lindholm med samme emne på Hjørring Gymnasium. Her var deltagerne meget engagerede i emnet og Mads en ren ekspert i at håndtere dialogen, så alle fik noget med hjem. Også her var vi i ypperlige omgivelser. Et meget smukt gymnasium med fine lokaler og mange flotte malerier af Gerdas Thune Andersen, Poul Anker Bech, Hoffmeister og mange flere. Og så var vi heldige at komme 5 minutter før 1.000 studerende til en dejlig frokost i kantinen. Igen en arbejdsplads præget af en meget servicevenlig kultur, der smitter af på omgivelserne, der virker i godt humør.