Julehygge på Børglum Kloster

2014-11-30T00:00:00+00:0030. november 2014|Kaj og familien|

Hvert år til jul åbner Anne og Hans Rottbøll deres hjem for julehungrende vendelboer og turister, der strømmer til. Der er mange lokale håndværkere, fødevareproducenter, keramikere, læderhandlere, ost og vin, Ingstrup Mejeri med masser af ost osv.

 

Caféen er åben for frokostretter, og vi får altid den fine tomatsuppe, der er hele turen værd. Så er der gløgg og æbleskiver, når man har været rundt på slottet. I år var privaten åbnet, så alle kunne se, hvorledes familien vil holde jul. Alle rummene var julepyntet med masser af juletræer, julelys, dekorationer, juleduge, porcelæn, som Dronning Ingrid havde benyttet osv.

 

I den privatejede kirke var der fortløbende musik af diverse blæsere. Vi havde lejlighed til at høre børnene Anne Marie, Benedikte og Hans synge julesalmer i kirken. Altsammen en dejlig dag, der var første trin på julens glade dag.