70 års fødselsdag i Gærum

2014-12-06T00:00:00+00:006. december 2014|Kaj og familien|

Vi var inviteret til 70 års fødselsdag kl. 13.00 i Selskabslokalerne i Gærum. Helt skyfrit, 6-7 grader, ingen vind, så det var med nogen betænkelighed, at vi vovede os ind i varmen. Men det gik fint. Flinke gæster på vores alder, hvoraf mange blev genkendt.

 

Efter en passende fordrink blev vi bænket til en dejlig frokost bestående af fisk, oksekød og skinke afskåret ved bordet af en køkkendame. Hertil var der æggekage, flødekartofler og masser af grønt. Altsammen meget velsmagende. Desserten bestod af islagkage med creme + en moscatel. Til kødet var der rødvin ad libitum med det gode navn Torre de LANCIA rosso Fuoco. Den var fra Salento og lavet på druerne nero d’avola og primitivo. Passede fortrinligt til kødet. Som afslutning på festen blev der serveret pålægsbord + varm leverpostej.

 

Ind imellem spiseriet, spillede Torbens Trio melodier, så vi alle følte os helt unge igen, medens vi svingede de unge damer.