Vendsyssel Fodboldklubs informationsmøde i Vraa

2014-12-02T00:00:00+00:002. december 2014|Kaj og familien|

Formanden for Vendsyssel Fodboldklub, Søren Nørgaard Sørensen,  havde inviteret mig til orienteringsaften i Vraa Idrætscenter, hvor man ville fortælle om kommende aktiviteter.

 

Jeg inviterede min gamle ven og medarbejder Leif Mikkelsen (også kaldet Leif Division) med, idet han stadigvæk er dommer og lever med i fodboldverdenen. Det er første gang, jeg ser det imponerende idrætsanlæg i Vraa, som var en perfekt ramme til aftenens stormøde, hvor der var mødt 130 interesserede.

 

I invitationen stod der, at der ville blive serveret et let traktement, der viste sig at være flæskesteg, skinke, brunede kartofler og alm. kogte kartofler med masser af sovs. Dertil kom ris à la mande + kaffe, så vi fik da en flyvende start, inden Søren fortalte om organisationen, strategi, priser, økonomi m.v.

 

Holdet ligger for øjeblikket på 4. pladsen. Man forventer et boom, når det nye stadion bliver færdigt i Hjørring. Sportsdirektør, Jacob Krüger, og cheftræner, Ove Christensen, fortalte om tilgang af spillere, træningsprogram osv. osv.

Aftenen sluttede med udtrækning af spillertrøjer mod passende betaling. Jesper Christiansens målmandstrøje røg for kr. 5000,-, som køberen havde lovet at købe til datteren.

Aftenen blev ikke dårligere af, at min gamle fodboldtræner Knud Søndergaard, Taars, kom hen til os og fortalte Leif, at Kaj var i stand til at lægge en aflevering over 40 meter som trukket langs en linial, hvortil Leif replicerede: “Hvis du også fortæller, at han var hurtig, tror
jeg ikke på dig”. Så var vi på jorden igen, men det var en fin aften.