Nytårskoncert med Aalborg Symfoniorkester

2015-01-16T00:00:00+00:0016. januar 2015|Kaj og familien|

Hvis aktørerne så lidt trætte ud, er det forståeligt. Det var 6. gang i løbet af godt en uge, de stillede op til årets nytårskoncert, men da sidste nummer var spillet, var trætheden væk, thi salen stod op og tiljublede som tak for en flot aften i operettens tegn.

 

Aftenens konferencier var Poul Elming, der også bidrog ved at deltage aktivt som sanger i et par numre, bl.a. Admiralens vise. Anmelder Jens Henneberg var ellers lidt ude med filen, da han efter den første aften skrev, at Poul fyldte lidt for meget. Det blev så dementeret ved, at Poul Elming kunne iføre sig sin bryllupsjakke som admiralsfrakke efter 37 år i skabet.

Det var nok ikke det Henneberg mente.

 

Poul havde også sammensat aftenens program og besætning og havde valgt Henrik Schaefer som dirigent. Han er tysk og til daglig musikchef i operaen i Gøteborg. Er meget populær i Aalborg. Flg. var solister: Pernille Stolting Mdsen, sopran. Lina Valantiejule, sopran. Estrid Molt Ipsen, mezzosopran. Erik Bekker Hansen, tenor. Lrs Møller, baryton og Jens Bové, bas.

 

Programmet var:

  • Johan Strauss Zigeunerbaronen. Ouverturen. Ja, das Schreiben und das Lesen
  • Franz Lehar Smilets land
  • Emil Reesen Farinelli
  • Heuberger Operaballet
  • Gilbert & Sullivan Pinafore
  • Franz Lehar Den glade enke
  • og efter pausen Johan Strauss Flagermusen