AaB – Club Brügge

2015-02-19T00:00:00+00:0019. februar 2015|Kaj og familien|

 I det kolde vejr var der 8.200 tilskuere til Europa League på Aalborg Stadion. Lilly ville ikke med ud i kulden, så jeg kørte alene til opvarmning i håndboldhallen, hvor Spar Nord serverede buffet og vin ad libitum, så vi havde noget at tære af.

 
Det var også nødvendigt, for på trods af, at AaB fik en flyvende start med en total frispilning i første minut, der uheldigvis blev brændt, overtog Brügge stille og roligt têten og kom foran 2-0 på to flotte mål, dels på hovedstød efter en eminent aflevering, der lå lige nøjagtig mellem målmanden og forsvaret, så den lange angriber kunne nikke bolden i mål. Det andet mål var på et fremragende langskud. Det tredie var et selvmål af Kenneth Emil Pedersen, der med en tåhyler passerede målmanden. AaB fik i anden halvleg reduceret på straffespark sat ind af Niclas Helenius.
 

 

I modsætning til de fleste andre, mener jeg, at AaB  spillede en udmærket kamp, hvor boldsikkerheden var langt bedre, end jeg husker kampe fra tidligere år, hvor sammenspillet bl.a. på grund af banerne, har været elendigt. Det, synes jeg, ikke var tilfældet. Men her var man kommet op mod en modstander, der i alle spillets faser simpelthen var bedre.