Et liv med receptioner

2015-03-27T00:00:00+00:0027. marts 2015|Kaj og familien|

Fredag stod i receptionernes tegn. Jeg følte mig, som min gamle ven i Gentofte, der blev gift med en balletdanser, der ikke kunne koge et æg. Men han var med i så mange klubber, loger, foreninger og firmaer, at han var til en eller anden form for reception eller fest hver eneste dag året rundt, og han blev mere end 90, så det er måske vejen frem. Jeg skal lige for god ordens skyld sige, at Lilly er en fremragende kok, så det er ikke sulten der trækker.

 

Dagen startede kl. 12.00 med reception på Flådestationen, Frederikshavn, hvor kommandørkaptajn Steen Petersen blev pensionist efter 40 år, 77 dage og 16 timer i Søværnets tjeneste. De sidste 11 år som formand for Officersforeningen. Mange af kollegaerne var mødt, og det var et ganske flot syn at se alle uniformerne.

 

 

Så gik turen til Nordjydske Bank i Hjørring, hvor områdedirektør Jens Chr. Kringelholt holdt reception sammen med afløseren Henri Aaen. Jens Chr. er ekspert i landbrug, så han bliver ikke nem at afløse, så foreløbig skal han fortsætte med sit speciale indtil 1. september. Fra gammel tid af kender jeg mange mennesker i Hjørring, så der var gensynsglæde.

Lilly var taget med til Hjørring, så hun kunne være pilot på næste udflugt, nemlig tilbage til Frederikshavn, hvor direktør Ole Vejling, Spar Nord, har valgt at fratræde til fordel for Morten Kock, der for øjeblikket er i Skagen, men tidligere også har arbejdet i Frederikshavn, så han er en kendt skikkelse i byen.

 

Alle tre afgåede er medlem af mit netværk “Vild med Verden”, og jeg håber, at afløserne vil hente åndelig fornyelse ved at deltage i netværket.