Koncert med Bryan Adams i Arena Nord

2015-03-17T00:00:00+00:0017. marts 2015|Kaj og familien|

Det blev en forrygende oplevelse med Bryan. Vi var nok lige i kanten af målgruppen, idet vi ikke kunne synge med på sangene, men det kunne til gengæld de andre 2.300 tilhørere, der jublede og sang, så hele Arenaen bævede. Han var selv på scenen i godt 2 timer og gav 5 ekstranumre alene mand på scenen, så han leverede virkeligt varen.

 

Jeg har aldrig set Arenaen i den grad spækket med instrumenter, højttalere, mikrofoner m.v. 10 kæmpelastbiler leverede isenkrammet, og 30 mand arbejdede fra søndag aften til tirsdag kl. 20.00 med at gøre klar til festen. Han sang uafbrudt melodier fra mindst 30 års produktion, hvor flere af hans albums er solgt i millionoplag, så genhørsglæden var enorm.

 

Så var han så pæn. Mørk trøje, korthåret med stram venstre skilning. Damerne var henrykte. De øvrige orkestermedlemmer arbejdede benhårdt, hvor bl.a. den fænomenale guitarist afsluttede et nummer i rygliggende stilling med guitaren højt hævet. Da var det lige før, damerne havde invaderet scenen.

 

Bryan Adams udnævnte på et sent tidspunkt en af tilhørerne til at danse og synge med på “Shake”. Det var en yngre model, lyshåret og med lange ben. Sikken et bifald hun fik. Gad vide, om hun rejser med ham rundt og agerer “Shake” partner. Han fortsætter til Århus og slutter i København. Jeg er vildt imponeret over, at det kan lykkes Per Malmberg og & co. at arrangere sådan en koncert med en verdensstjerne. Man kan passende sige, at Adams kom, så og sejrede i Arena Nord.

 

Aftenen blev for øvrigt indledt med en fremragende middag bestående af tatar, oksemørbrad og is + tilhørende vine, alt sammen produceret af Arenaens nye køkkenpar. Det tegner lovende. Vi er begyndt at spare sammen til næste verdensbegivenhed!