Møder i marts i mit netværk Vild med Verden

2019-01-17T11:55:13+00:0020. marts 2015|Ledelse og kommunikation|

Vi har haft to emner på agendaen i marts måned. Først Kompetenceudvikling ved kommunaldirektørerne Tommy Christiansen, Hjørring kommune og Mikael Jentz, Frederikshavn kommune. Det er dejligt at se, at man satser så meget på kompetenceudviklingen i kommunerne, thi det er jo vejen frem til, at vi klarer os bedre i fremtiden. Vi kan være glade for, at vi har sådanne ildsjæle som Tommy og Mikael til at lede de nordjyske kommuner.

Det andet emne var Innovation. Det foregik på Universitetshospitalet i Aalborg, hvor hospitalsdirektør, Jens Ole Skov, gennemgik rammerne for Innovation og lederen af Innovation i det nordjyske hospitalsvæsen, Kjeld Lisby, gennemgik en lang række eksempler. En uhyre interessant formiddag, der blev dygtigt præsenteret af begge, så jeg kunne ønske, at langt flere nordjyder kunne opleve dem.

 

I april måned er emnet Kvalitetsudvikling.