Vækst og ledelse 2015

2019-01-17T11:55:13+00:0014. april 2015|Ledelse og kommunikation|

 

AM gruppen havde inviteret til konference på Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev, hvor ca. 600 var mødt op for at høre om vækst og ledelse i 2015.

 

Arrangementet var sponseret af en række lokale virksomheder. Jeg var inviteret af BDO og havde tilmeldt mig et foredrag af Astrid Haug om ledelse af de digitalt indfødte. En slags opvarmning til selve konferencen, der blev indledt af borgmester Mikael Klitgaard, Brønderslev, og med Nina Munch-Perring som guide, blev vi ført igennem flg. emner:

 

Claus Kjeldsen, adm. direktør, Institut for Fremtidsforskning: ”10 businesstrends, der forandrer dit marked”.

 

Ordførende direktør Anders Dam, Jyske Bank: ”Idéerne, strategien og fremtidens muligheder”. Foredraget kom dog i stor udstrækning til at handle om, hvorledes FC Midtjylland anvender statistik som grundlag for mange af beslutningerne.

 

Peter Høgsted, adm. direktør, Coop Danmark: ”Coops nye strategi”. Man vil bl.a. vil satse på bedre kvalitet (herunder grønne produkter) til bedre pris.

 

Endelig fik humørbomben Lisbeth G. Petersen sat fokus på: ”Glade chefer, sprudlende kolleger og tilfredse kunder”. Hun kunne for øvrigt fortælle, at rigtige mænd skulle kunne klare 3 timers sex om dagen. Med denne opsang kunne Nina Munch-Perring afslutte en spændende aften.