Vild med Verden i april måned

2019-01-17T11:55:13+00:0028. april 2015|Ledelse og kommunikation|

Emnet var i april måned ”kvalitet”. Og vi fik 2 store kvalitetsoplevelser.

 

Vi startede på Skallerup Sea Side Ressort (i gamle dage Skallerup Klit feriecenter), hvor direktør Niels Bro fortalte om udviklingen de sidste 10 år, der har været præget af stor fremgang. Vi fik derefter en rundvisning, hvor Niels med stolthed kunne vise alle de nye aktiviteter, og vi lejlighed til at hilse på mange venlige medarbejdere og afsluttede med en flot buffet.

 

Dagen efter var vi så på besøg hos Sæby Fiskeindustri, der er verdens største makrelfabrik med en produktion på 100.000.000 dåser makrel pr. år. Dertil kommer, at man er i gang med at grave ud til en fordobling af produktionen! Direktør Henrik Mikkelsen var i fin form og fortalte om bedriften, der tjener passende med penge og er særdeles velkonsolideret. Henrik viste rundt på den flotte fabrik, mens kontorpigerne anrettede en buffet med makrel på 10 måder. En stor succes. Meget velsmagende.

 

Det var virkelig to kvalitetsdage, hvor konsulent Sonny Gajhede begge dage varmede os op med et kvarters indlæg om kvalitetsledelse. Næste år må vi have ham til at tage en hel dag med kvalitetsledelse og risikostyring.

 

Lilly og jeg kunne efter frokosten i Sæby fortsætte til Svanelunden i Hjørring, hvor vor trofaste medlem af netværket direktør Jens Ole Jørgensen, Hjørring Boligforening, holdt afskedsreception mod dog at fortsætte nogle timer om ugen som konsulent. Man skulle tro, han var Konge af Hjørring, idet Svanelunden var fyldt til sidste plads og gavebordet så fyldt med flasker, at der må en lastbil til transporten. Vi må håbe, at Jens Ole fortsætter som medlem næste år!