40 års jubilæumssmagning hos Sigurd Müller Vinhandel i Aalborg

2019-01-16T14:25:55+00:0026. maj 2015|Kaj og vin|

I anledning af, at Sigurd Müller Vinhandel i år har 40 års jubilæum, havde man inviteret til kæmpesmagning i Aalborghallens store sal, hvor ikke mindre end 40 leverandører skænkede op af de gode sager. Det blev en oplevelse af format og på trods af en vis form for mådehold, kom jeg kun halvdelen igennem.

 

Via mit venskab med salgsdirektør Preben Mikkelsen har vi besøgt mange af leverandørerne, og der skulle en lille snak til med mange af dem. Alle var glade og meget stolte af deres gode produkter. Selv min gamle ven Hubert Trimbach, der har været med altid, var mødt op i egen person og stod selv for udskænkningen. Fantastisk, men han påstår, det skyldes mineralerne fra jordbunden i Alsace.

Men jeg fik en overraskelse af format. Jeg nærmede mig bordet, hvor Champagne bonden Jean Francois Clouet (André Clouet), der bor i Bouzy, skænkede champagne op til de mange besøgende. Pludselig fik han øje på min person og kom farende hen til mig og råbte på bedste franske manér: “Dig kender jeg”. Jeg var nok lidt tvivlende, for det er mindst 5 år siden, vi var til en middag sammen, hvor han skænkede champagne. Men det var rigtigt nok, idet han kunne huske mig på grund af mine to døtre, der var vilde med hans champagne. Jeg fik et prægtigt glas og vil næste gang, der skal drikkes champagne, tage en af hans Champagne Brut årgang 2008.

Alt i alt et fantastisk arrangement, der tjener Sigurd Müller til ære.

 

        

Faiveley                               Jean Francois Clouet            Hubert Trimbach

 

        

Domaine du Colombier         Thienpont                           Chateau du Beaulon

 

        

Domaine du Beaumont        Jean-Pierre Mouiex               Pascal Bouchard

 

        

Dom. Font de Michelle          Ornellaia                             Pol Roger

 

        

Perrin, Beaucastel                Bruno Rocca                        Vincent Girardin

 

        

Cave Hunawihr                    Masciarelli                            Casa Silva

 

        

Ch. de Beauregard               Maison Sichel                       Saget la Perriére

 

        

Cave de Rasteau                  Domaine d’Henri                 Compagnie Medocaine

 

    

Chateau de Breuil                Domaine Brusset