Lammecarré i verdensklasse

2019-01-16T14:25:55+00:009. maj 2015|Kaj og vin|

Vi var forleden inviteret til middag på Rønnes Hotel i Slettestrand, der er overtaget af Lars Mouritzen. Her fik vi det bedste lammekød, jeg nogensinde har smagt, og det siger som bekendt ikke så lidt. Middagen bestod af:

  • Smørdampede friske hvide asparges, pillede skalrejer, citronmousseline, stenbiderrogn, ærteskud og karse. 2013 Mercurey “Clos Rochette”, Faiveley, Frankrig
  • Carpaccio af kalv, små sprøde salater, vesterhavsost og ramsløgspesto. 2013 Pinot Noir, Sebastiani, Californien, USA
  • Lammecarré, gulerodspuré, glaserede løg, syltede varme rabarber, nye kartofler med løvstikke og lammesky. 2012 Almirez, Teso la Monja, Spanien
  • Jordbærsuppe i glas. Karamelkage med bærkompot. Asti fromage med chokoladeslør. Brachetto d´Aqui, Vallebelho, Italien
  • Kaffe med verdens bedste rom fra Fjerritslev