Naboens datter blev gift

2015-05-23T00:00:00+00:0023. maj 2015|Kaj og familien|

Karen og Carsten har haft rigtigt travlt den sidste tid. Yngste datter Susanne blev nemlig gift i lørdags med Regin. Vejret var perfekt, og præsten holdt en flammende tale i Abildgaardkirken. Der var stort bryllupsgilde på Knivholt akkurat som i gamle dage, men dog med den forskel, at her var der fyldt med politi, idet brudeparret er rigtige politibetjente.

 

Glæden ved at holde bryllup er stor, og det smitter af på hele kvarteret, hvor det lykkedes Jim, der normalt flyver A 380, at reparere havetraktoren, så vi kunne have omgivelserne i orden til den store fest. Brudeparret blev for øvrigt kørt fra kirke af mejeriejer Lindhardt i en flot Rolls Royce, hvor der blev serveret champagne på bagsædet til brudeparret.