Så er klumpfisken kommet i det store badekar

2015-05-14T00:00:00+00:0014. maj 2015|Kaj og familien|

Det var en stor dag for direktør Karl Henrik Laursen, Nordsøen Ocenarium, da han kunne byde velkommen til grevinde Alexandra og de to prinsesønner Nikolaj og Felix til det nyistandsatte og moderniserede Ocenarium i Hirtshals.

 

Grevinden trykkede på den røde knap, der tændte lyset i akvariet. Forinden havde Karl Henrik og formanden for Ocenariet, Peter Dueholm, budt velkommen til at besigtige Ocenariet med den nye rude, der vejer 38 tons, indeholder 4.5 mio. liter vand og mere end 4.000 fisk (makrel og sild m.v.) for ikke at forglemme klumpfisken, der absolut er en kæmpeattraktion.

Men også en kopi af en bomtrawler, der er 13 meter lang er attraktiv.

 

Nu må vi håbe, at turisterne vil strømme til for at opleve de mange fisk.