Koncert med Den Danske Strygekvartet i Tversted kirke

2015-06-29T00:00:00+00:0029. juni 2015|Kaj og familien|

Organist ved Tversted kirke Rolf Ruggaard, som vi oplever i Aalborg, hvor han holder foredrag om aftenens koncert i Musikkens Hus med Aalborg Symfoniorkester, var lykkedes med at få Strygekvartetten til Tversted.

 

Den kønne kirke var stuvende fyldt, og de 4 musikanter arbejdede benhårdt for sagen i mere end 2 timer med russisk musik, folkemusik og Carl Nielsens strygekvartet i f mol opus 5, 1890. Den store oplevelse var dog en uropførelse af Rolf Ruggaards strygekvartet nr. 2 “Jakobskamp”, der er en musikalsk oplevelse af Jakobs kamp i ørkenen med Guds Engel.

 

Aftenen sluttede med et ekstranummer. Et flot arrangement af den yndige gamle forårssang: “Nu blomstertiden kommer”.