Netværksmøder i juni måned

2019-01-17T11:55:13+00:004. juni 2015|Ledelse og kommunikation|

Det har været en spændende uge. Først mødtes vi på Knudseje ved Dybvad (kun 1 km fra skifergasboringen), hvor Joan Stiholt fortalte om en sund sjæl i et sundt legeme. Hun er på det alternative hold, men som sygeplejerske meget optaget af forholdene på sygehusene, plejehjemmene m.v.

 

Hun talte meget om sindet, følelserne, kroppen som system, angst, glæde, døgnets rytme, mad, motion osv., osv. Hun gav os også en øvelse i meditation, hvor vi skulle indsuge lyset den ene vej og den blå farve den anden vej. Flytte vejrtrækningen ned i maven og i det hele taget få styr på vejrtrækningen i bedste yoga stil. Jeg sidder med en mail, jeg lige har modtaget, hvor en af gårsdagens mange deltagere skriver: Tak for sidst. ”Det var et spændende – om end noget alternativt – møde”.

 

Joan og Leif havde været i køkkenet og tilberedt alletiders fiskefrikadeller med remoulade à la Leif. En dejlig frokost som afslutning på en spændende dag. For de mest interesserede, var der derefter besigtigelse af det skønne stuehus.

 

Torsdag den 4. juni var vi så på Dronninglund Slot, hvor Hans Jørgen Melvej og Ove Thomsen fortalte om projekt Jyske Aas – et oplevelsesbælte, der skal afsluttes 1. juli i år. Idéen er den, at områdets beboere og organisationer skal samarbejde om at profilere Jyske Aas med udgangspunkt i naturen, geologien og kulturhistorien.

 

Hans Jørgen fortalte om processen. Budgettet er på 11.2 mio. indkommet fra RealDania, Vækstforum, LAK Brønderslev, Brønderslev kommune m.fl. Der arbejdes med 3 stjernepladser, nemlig LUNKEN, Dronninglund Hovedgaard og et informationscenter ved motorvejen, hvor den gamle hovedvej drejer mod Klokkerholm.

 

Vi besøgte sidstnævnte og så det meget spændende center, hvor der blev arbejdet på højtryk, da man skal være færdig i løbet af 3 uger. I forbindelse med indvielsen, vil jeg vende tilbage med en nærmere beskrivelse.