Reception for professor John Kuada, Aalborg Universitet

2015-06-12T00:00:00+00:0012. juni 2015|Kaj og familien|

Det er nu er 25 år siden, at John Kuada startede ved AAU på Institut for International Virksomhedsøkonomi (i daglig tale IVØ). Han er født i Ghana og har en MBA i marketing fra Universitet i Ghana. Han præsterede at skrive en phd-afhandling ved CBS i 1981, er gift med søde danske Gitte i 1983 og har 2 børn, Esi og Senyo. Han kom til AAU i 1990 og blev professor i International & Cross Cultural Management i 2008.

 

Han har i alle årene arbejdet tæt sammen med professor Olav Jull Sørensen og professor Hans Gullestrup samt lektor Michael Fast, der dog helligede sig organisationsstudiet i nogle år med stor succes. Men til at binde det hele sammen havde man sekretær Lone Bach, der kunne få drengene til at makke ret.

 

Da John er en beskeden mand, ønskede han ikke noget stort tam-tam i anledning af de 25 år, så der blev afholdt en inviteret reception med lækre madder, rimelige vine og en række morsomme taler. Jeg var med i det gode selskab takket være mine mange år som censor, hvor jeg har haft mange opgaver sammen med John. Det var altid en meget positiv oplevelse, idet han altid var i godt humør og fremviste det flotte tandsæt i glade smil. Med sit høje faglige niveau og venlige væsen, var han meget vellidt blandt de studerende for ikke at tale om kollegaerne, der gav ham en dag, han virkelig har fortjent.