Vin erstattet med cider frugtsaft!

2015-07-27T00:00:00+00:0027. juli 2015|Kaj og familien|

Marianne havde fået den geniale idé, at vi skulle kombinere besøget i Stavanger (madfestival) med en udflugt til Brakanes Hotel i Ulvik i Hardanger. Området er kendt for de mange frugttræer og dermed en stor produktion af saft. Det var imidlertid også en stor oplevelse at besøge Osa Kaféen, hvor der serveres pannekaker og nytraktet kaffe. Kaféen er næsten 100 år og er nærmest et museum i sig selv placeret i flotte omgivelser.

 

Turen hjemad gik til Bergen, hvor vi tog Stavangerfjord til Hirtshals. Turen fra Bergen til Stavanger foregik i skærgården næsten hele vejen til Stavanger. Spændende at se det hele nordfra. Heldigvis var vejret strålende, så den lange sejltur blev en oplevelse. Vi holdt ind til bageren i Tversted for at købe rundstykker til kaffen i Skiveren. Herlige dage!