718.831 kiggede forbi under Tall Ships Races i Aalborg

2015-08-02T00:00:00+00:002. august 2015|Kaj og familien|

Tall Ships Races er nu forbi, og de mange sejlskibe er sejlet af sted i flot vejr på Limfjorden og har passeret Hals Barre under overværelse af mange tilskuere.

 

Stævnet sluttede med festfyrværkeri mandag aften på Limfjordsbroen og betegnes af fagfolk som det største af sin art i Danmark. Alle har været meget tilfredse med arrangementet, og det ser ud til, at der er chancer for, at Tall Ships Races vender tilbage om ca. 5 år.

 

I år startede man i Belfast og besøgte bl.a. Ålesund og Kristianssand. Aalborg kommune har satset 5.5. mio. kr. på arrangementet. Et beløb, som borgmesteren og alle politikerne i byrådet mener, er givet godt ud, så det er en meget glad eventchef Søren Thorst, der ser frem til gentagelsen om 5 år.