Erhvervshus Nord: Erhvervs-get together på Knivholt

2019-01-17T11:55:12+00:0027. august 2015|Ledelse og kommunikation|

Formand Karl Erik Slynge kunne byde velkommen til 320 deltagere i årets erhvervskonference, hvor der var en fin stemning. Ikke mindst fordi borgmester Birgit Hansen holdt en flammende tale om den nuværende situation.

 

Hun udstrålede energi og vellyst, da hun fortalte om kommunens erhvervsliv i Skagen (stor havneudvidelse), Frederikshavn (endnu større havneudvidelse) og Sæby, hvor bl.a. Sæby Fiskeindustri fordobler produktionen af makrel.

 

Hun er en travl dame, der deltager i alt, der rører sig. Hun skulle skynde sig videre til Arena Nord, hvor landets beredskabschefer holdt landsmøde. Hun havde lovet at holde en lummer tale – det forstod jeg ikke!

 

Efter Birgit kom Asger Aamund på podiet med foredrag om Danmarks konkurrenceevne. Ville satse på bedre samspil mellem stat, universiteter og industrien. Fortalte om Californien og Chile, der har satset kraftigt på at øge konkurrenceevnen. Mente det vigtigste var at komme i gang med at øge antallet af iværksættere, bl.a. ved bedre finansiering, skattefordele, kompetente indvandrere, vækstpolitik og ikke mindst, at eksempelvis Nordjylland stiftede en iværksætterfond.

 

Fortalte derefter meget interessant om mange nye produkter, hvor bl.a. IT udviklingen vil revolutionere tilværelsen. Han ville satse på kvalitet, globalt konkurrenceperspektiv og permanent innovation. Et flot foredrag, der var en fin baggrund for en strålende buffet fra Marianne fra Scandic The Reef.