Folketinget – Indenfor murene med netværket Vild med Verden

2019-01-17T11:55:13+00:0021. august 2015|Ledelse og kommunikation|

Bankdirektør Kim Royberg havde været så kreativ, at han havde fået Preben Bang Henriksen, folketingsmedlem for Venstre, til at vise os 44 nordjyder folketinget. Efter lidt kaos med at finde indgangen, fortalte Preben om livet på tinge, herunder arbejdsgangen.

 

    

 

Vi var så heldige, at der var debat i folketinget, så vi så Pia i funktion som formand, Kristian Jensen i flot habit og Inger Støyberg skifte fra højthælede til flade sko. Vi vår også heldige at møde Helle Thorning i strålende form og Mette Frederiksen i årets lår korteste nederdel, der klædte hende godt.

 

Vi så udvalgsværelser, diverse møderum, landstingssalen, portrætter af tidligere statsministre, hvor det var interessant at se, at Jens Otto Krag var malet af Johannes Hoffmeister.

 

    

 

    

 

Preben var selv imponeret over effektiviteten i sagsbehandlingen, men i dag er der også 1.200 servicemedarbejdere, så det står i stor kontrast til antallet for 30 år siden, da jeg havde samarbejde med folketingets informationschef. Hun havde 3 medarbejdere.

 

Vi afsluttede med et kort kig i Snapstinget, inden vi ilede videre til Københavns Rådhus, hvor Frank Jensen ventede med frokost, som vi havde gjort os fortjent til bl.a. ved vandringen på de mange trapper, men det holder medlemmerne i form, hvilket Preben er et godt bevis på. Han viste frem og fortalte anekdoter – det var en fin oplevelse.