Middag på Geranium

2019-01-16T14:25:54+00:004. september 2015|Kaj og vin|

Som bekendt er restaurant Geranium en af Danmarks to ** Michelin restauranter. Vi var så heldige at blive inviteret til middag, der i al beskedenhed bestod af 18 retter med tilhørende vine. En kæmpeoplevelse med Efterårets Univers.

 

Appetitvækkere

  • Jordskok Blade, Rugeddike & Valnøddeolie
  • Østers, Ryge Ost & Syltet Agurk
  • Tomat Vand, Aromatiske Blomster & Skinke Fedt
  • “Knivmusling”

De Salte Retter

  • Kongekrabbe, Mælk, Tagetes & Gæret Gulerodssaft
  • Let Saltet Makrel i Brændte Blade, Stikkelsbær & Peberrodssaft
  • Små Brød på Gamle Kornsorter & Glutenfri Brød med Kerner
  • Farver af Kål med Tørret Löjrom, Timian & Kaviar
  • Kammusling i Tang Aroma & Sauce på Syrlige Ribs
  • Æggeblomme i Røget Spæk, Rødbede & Essens på Solbærblade
  • “Okse på Ben” – Grillet Okse, Hvidløgsblomster, Selleri & Sar

De Søde Retter

  • Brombær i Hybenrose The, Aromatiske Frø & Frossen Fåre Yoghurt
  • “Skoven”- Skovsyre og Skovmærke
  • “This is the End”

Sødt

  • Tyttebær Busk med Rødbede
  • Karamel med Brunede Løg & Jordbær
  • Lille Kage med Græskarkerne Olie
  • Grønne Æg med Fyrrenåle

Drikke

  • 2013 Savennières “Les Genets”, Damien Laureau, Loire
  • Ingrid Marie Æble og Kamille
  • 2011 L’Hôpital Savagnin Ouillè, Peggy Buronfosse, Jura
  • 2009 Meurseaul, Pierre Morey, Bourgogne
  • 2010 Les Champs du Clos, Charles Dufour, Champagne
  • 2011 Howell Mountain, O’Shaughnessy, Angwin, Californien
  • 2014 Brachetto, Icardi, Piemonte
  • 2002 Scheurebe Eiswein, Georg Foster, Nahe

 Appetitvækkere

 

    

 

    

 

 De Salte Retter

 

 

    

 

 

De Søde Retter

 

    

 

 

Sødt