Netværksmøde på AAU med Johannes Andersen om politik

2019-01-17T11:55:12+00:0023. oktober 2015|Ledelse og kommunikation|

En uhyre veloplagt og afslanket Johannes Andersen fik forsamlingen op af stolene ved at stille det ubehagelige spørgsmål: Skal dem, der lever usundt, nægtes enhver form for offentlig hjælp? Det kan f.eks. være rygere eller dem, der er for tykke.

 

Jeg skal undlade at citere svarene, men det gav anledning til 3 timers forelæsning af Johannes med deltagernes medvirken for at belyse den nuværende politiske situation i Danmark baseret på den samfundsmæssige udvikling gående fra Produktionssamfundet til Forbrugersamfundet belyst ved Videns- og Oplevelsesøkonomien til dagens Opmærksomhedsøkonomi, der blev glimrende belyst ved at bruge min beskedne mobiltelefon med flere af deltagernes supernye iPhone 6 for ikke at tale om Johannes Andersens nye cowboy bukser, der var redet til på hesteryg og dermed fået en anderledes pasform og look, hvilket kun kostede en tusse mere! 

 

Som tak for deltagernes kraftige engagement fik vi alle udleveret en CD, hvor Johannes medvirker. Tak for det.

 

Dagen sluttede med en ypperlig frokost leveret af Universitetets kantine.

 

Alle deltagerne fik en stor oplevelse, og Johannes Andersen fik stor opmærksomhed!