Vild med Verden på Brøndums Hotel med Lisette Vind Ebbesen

2019-01-17T11:55:12+00:0020. november 2015|Ledelse og kommunikation|

Årets sidste møde i mit netværk blev en stor succes. Museumsdirektør Lisette Vind Ebbesen var i topform (som sædvanlig) og fortalte om sin opvækst i Vestjylland og udviklingen via Aros til Skagen Museum, der for øjeblikket er ved at færdiggøre en ombygning til 80 mio. kr., så man er klar til at åbne igen til 1. februar 2016. Hun fortalte om byggeprocessen og mange historier fra det daglige liv med Skagens malerne.

 

En meget interessant formiddag, der gav et godt indtryk af det at drive en kulturinstitution. Det bliver spændende at følge Lisettes videre færd med at udvikle det gode museum. Hun har alle de personlige forudsætninger, som hun på fremragende vis demonstrerede for os. Tak for det. Vi sluttede med en lækker frokost på Brøndums Hotel.

 

Det var årets sidste netværksmøde. Jeg har program klar til 2016, men mangler nogle datoer. Temaet bliver ledelse, og der er lagt op til en række kanonmøder.

 

Vi ses.