Julestue i Bønnehuset i Mygdal

2015-12-13T00:00:00+00:0013. december 2015|Kaj og familien|

Inge Reenberg havde inviteret til julestue i Bønnehuset, Mygdal. Udsolgt hus fik en fin koncert med operasanger Charlotte Hjørringgaard og organist Thomas Abildgaard, der var veloplagte med skønne julesange og -salmer. Publikum drak kaffe og kager til at gøre stemmen klar til at synge med på “Glade Jul” og “Dejlig er jorden”. Der blev tid til et ekstranummer, inden Charlotte ilede videre til nyt arrangement.

 

Det var anden gang i løbet af 3 dage, at vi fik en stor oplevelse. Vi var nemlig til håndbold i Arena Nord sammen med Maiken og Arild fra Sandnes/Skiveren og oplevede, at Norge udraderede Spanien i en meget flot kamp, hvor de mange norske tilskuere forsynet med klappetræ og kobjælder, gav en enorm stemning.

 

Da vi desuden indledte med Arenaens buffet og vine fra Hugel og Chapoutier, skulle det blive en fin aften.

 

VM kvalifikationskampene har været en stor succes for Arena Nord og Frederikshavn, hvor Per Malmberg har engageret det halve af byen. Han bør indstilles til årets erhvervspris.