Netværksmøde med turistdirektør René Zeeberg på Skallerup Seaside Center

2019-01-17T11:55:11+00:0011. marts 2016|Ledelse og kommunikation|

Dagens emne var “unboss” ledelse med oplæg fra turistdirektør René Zeeberg, Frederikshavn Kommune. Han gennemgik teorien med baggrund i Lars Kolinds bog med praktiske eksempler fra dagligdagen. Det var fremragende pædagogik, så inden vi havde set os omkring, var formiddagen gået. Der blev også tid til at gennemgå det hidtidige arbejde med at udarbejde strategi for turistarbejdet i Skagen, Frederikshavn og Sæby. Og så gjorde det noget af et indtryk på undertegnede, at han var kørende i en Tesla!

 

    

 

 

Efter en vellykket frokost fortsatte Lilly og jeg til Dronninglund Slot, der indviede en ny gourmet restaurant, der fik navnet Sophie Hedvig. Erhvervs- og turistchef Marianne Gade var iført prinsessekjole og forestod åbningen. Formanden for Fonden Dronninglund Slot Ove Thomsen fortalte om fondens formål m.v., og direktør Kent Stoltenberg berettede om den daglige drift. Runa Christensen viste rundt, hvorefter selskabet fik et større traktement i Dronningesalen. Dronninglund Slot bliver et vigtigt aktiv for kommunens satsning på kultur.