Netværksmøde på Børglum Kloster med borgmester Birgit Hansen, Frederikshavn kommune

2019-01-17T11:55:11+00:0018. marts 2016|Ledelse og kommunikation|

Det var oprindeligt planlagt, at borgmester Arne Boel, Hjørring kommune, også skulle have deltaget, men da det viste sig, at den eneste uge, han kunne holde ferie sammen med fruen, var i uge 11, måtte Birgit Hansen klare sig alene, men det var hun sandelig også mand for.

 

I bedste stand up stil svarede hun på det begavede spørgsmål: “Hvordan går det?”. Og det går virkeligt godt. Økonomien er i klar bedring, samarbejdet i byrådet fungerer fint og derfor også stor ros til de øvrige partier for at ville samarbejde. Ros til administrationen for at gennemføre store besparelser. Fint samarbejde med organisationerne om beskæftigelsespolitikken og stor glæde over de mange investeringer i kommunen, herunder havnene i Skagen og Frederikshavn.

 

Også godt tilfreds på det personlige plan på trods af, at hun er meget hjemmefra og ikke har holdt ferie i 2½ år! Er i det hele taget glad for jobbet som borgmester, herunder kontakten med mange spændende mennesker. Glæder sig hver gang til træffetidsmøderne i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

 

Borgmesterjobbet er hårdt arbejde, og hun skulle da også haste videre til et møde i Aalborg og sprang dermed frokosten over. Den havde hun ellers fortjent. Stor tilfredshed hos mødedeltagerne, der allerede glæder sig til næste år, hvor der jo er valg i november 2017. Vores netværk heder “Vild med Verden”. Kan passende omdøbes til “Vild med Birgit”.

 

Inden den flotte frokost, var vi så heldige, at Anne Rottbøll fremviste den fantastiske portrætudstilling af Mikael Melbye. Den er lige til tre stjerner i Michelin, så start Alfaen og tag familien med til Børglum Kloster. God fornøjelse.