Påskeudstillinger m.v.

2016-03-27T00:00:00+00:0027. marts 2016|Kaj og familien|

Der er tradition for, at Marianne og Anders holder påskeferie i Skiveren. Hun tilbringer en del af tiden med at følge med os rundt til diverse udstillinger, medens han forbereder måltiderne på den nye grill i Skiveren. I år bl.a. fantastisk lammekølle importeret fra Utstein kloster og en dyrekølle importeret fra Skagen, men dyret skudt i Skiveren. Der er også blevet tid til at besøge Smørgåsen i Frederikshavn, så det er ikke kulhydrater vi har manglet.

 

Vi nåede Galleri Rødhusgaarden med den smukke åbningskoncert i de flotte lokaliteter, Lene Frederiksens flotte udstilling hjemme på bondegården, hvor Anders stadigvæk har råd til at beholde en række gamle billeder. Dronninglund Slot, hvor det væltede ind med publikummer. Vi nåede Sæbygaard, netop som borgmester Birgit Hansen ønskede god påske. Vi fik til gengæld en dejlig kop kaffe med hjemmebagt kringle.

 

    

 

    

 

    

 

I Hirtshals var der dimension i mørket ved afsløringen af Den “lille TEKTONISKE plads” i Hirtshals placeret på Karens Plads, Hjørringgade 7, Hirtshals. Puslespillet er udformet af billedkunstner Claus Ørntoft, der har været fri for at gå i LOOP i et par år, idet kunstværket vejer 6 tons! Granitten er hentet i Sverige.

 

Troels Bidstrup Hansen bød velkommen og borgmester emeritus Knud Størup, Hirtshals kommune, fortalte i en glimrende tale om det historiske forløb. Billedkunstner Claus Ørntoft afsluttede med at takke for ordren, hvorefter en trio i næsten ingenting dansede på puslespillet. En utraditionel afsløring af et kunstværk. Det var dog en kold forestilling.