Higher Doctorate Degree Defence by John Kuada, Aalborg Universitet

2019-01-17T11:55:11+00:0015. april 2016|Ledelse og kommunikation|

Jeg var inviteret til en sjælden begivenhed på AAU, nemlig til forsvar for en doktorafhandling af den gamle slags. I dag skriver alle ph.d. afhandlinger, som kan kaldes den lille doktorgrad, men her har min gode ven John Kuada skrevet en større afhandling med titlen: Private Enterprise-Led Economic Development in Africa and Management Strategies and Economic Development in Ghana.

 

Dagens program:

  • Introduktion ved Rasmus Antoft, Dekan
  • Præsentation af afhandlingen ved John Kuada, der underholdt os i en time med et glimrende oplæg
  • 1. opponent Dorothy McCormick, Professor of Development Studies, Institute of Development Studies, University of Nairobi, Kenya and Håkan Boter, Professor of Business Studies/Entrepreneurship, Umeå University, Sweden
  • 2. opponent Bent Petersen, Professor of International Business, Copenhagen Business School

Alt forløb perfekt ikke mindst takket være Johns gode humør. Det er en fornøjelse at opleve ham i lyst tøj og hvide tandpastatænder i kontrast til den sorte hudfarve.

 

Han må nu kalde sig Doctor Merecaturae (Dr. Merc.), der er benævnelsen for Higher Doctorate Degree in Business Economics.

 

    

 

Skulle der være nogen, der er mere interesseret i emnet, er afhandlingen udgivet i bogform af Palgrave, Macmillan, Oct. 2015:

 

John Kuada: Private Enterprise-Led Economic Development in Sub-Saharan Africa. The Human Side of Growth