Kajs netværk Vild med verden i Hjørring kommune

2019-01-17T11:55:11+00:0014. april 2016|Ledelse og kommunikation|

Kommunaldirektør Tonny Christiansen og plan- og udviklingschef Bettina Hedeby Madsen havde udarbejdet et meget flot oplæg om Hjørring kommunes tilpasnings- og udvikllingsplaner. Hvis det havde været til eksamen i præsentationsteknik, ville de have fået topkarakter.

 

Nu fulgte vi overvejelserne i Hjørring, Hirtshals, Løkken, Vraa, Taars og Sindal samt alle de små landsbyer, hvor det var tankevækkende, at hele østsiden af kommunen på alle måder lakker bagefter. Bettina fortalte om processerne med at inddrage befolkningen i planarbejdet.

 

Det var spændende. Særlig når man er så gammel, at man kan huske, hvorledes det foregik i gamle dage, hvor et ingeniørfirma mødte op til byrådet med en skitse til et boligareal. I dag prøver man at få lokalbefolkningen involveret, dels for at få bedre løsninger, dels for at få større engagement og ansvarsfølelse.

 

En lærerig formiddag båret frem af to ildsjæle – tak for det.