Pia Nielsen om Effektfuld ledelse i mit netværk Vild med Verden

2019-01-17T11:55:11+00:0028. april 2016|Ledelse og kommunikation|

Så havde vi atter en stor dag i mit netværk. Søde Pia Nielsen tog os med på en rundtur i ledelsesuniverset mest med udgangspunkt i ledelsesparadokser, såsom:

  • konkurrence/samarbejde
  • kontrol/tillid
  • stabilitet/fornyelse
  • relationsdiskurs/resultater osv.

Men også det gode spørgsmål: Skal lederen gå foran, gå ved siden af eller gå bagerst?

 

Med talrige eksempler fra det virkelige liv, fik hun gennemgået begrebet effektfuld ledelse, som måske kan sammendrages til spørgsmålet om at få noget til at virke, skabe resultater, skabe bevægelse og fremdrift. Svend Brinkmann siger, at god ledelse er et spørgsmål om at navigere uden at fare vild.

 

Pia afsluttede formiddagen med at jage os alle sammen gruppevis ud på gulvet, hvor vi så skulle fortælle hinanden om vores oplevelser med at drive ledelse. Der kunne være stof til flere dage, men vores gode vært Lars Jørgensen, restaurant Panorama ZOO, skaffede samling på tropperne ved at servere en lækker salat med kødskiver. En fin afslutning på en fin formiddag.