Mads Lindholm i netværket Vild med Verden

2019-01-17T11:55:10+00:0020. maj 2016|Ledelse og kommunikation|

Vi havde i fredags en meget vellykket formiddag med Mads Lindholm. Vi fik også demonstreret de håbløse parkeringsforhold i Frederikshavn, idet restaurant Essens er beliggende i et område, hvor parkering er forbudt. Der er dog mulighed for 1 times parkering og 2 meter derfra 4 timer. Derefter en plads med 2 timer. Heldigvis var Jakob Johnsen så venlig at vinke nogle af deltagerne ind på Hjulman & Kaptains parkeringsplads, hvor man kunne holde uden parkeringsvagtens strenge kontrol.

Formiddagen blev afsluttet med en lækker frokost, hvor restauratør Tonny Kristensen som appetitvækker gav en lektion i strategisk tænkning, nemlig hvorfor han stoppede på “Snerlen” og startede “Essens”.

 

På trods af manglende tekniske hjælpemidler, lykkedes det Mads Lindholm at engagere os i et levende foredrag og samtale om god arbejdslyst, hvor han tog udgangspunkt i hans nye bog “God arbejdslyst.nu” – Viden om det gode arbejdsliv. ISBN 978-87-999008-0-0

 

Bogen er inddelt i flg. afsnit: Udvikling, tilgang til arbejdet, det gode arbejde og
det svære arbejde.

Mads blev klappet ud af scenen af de 28 deltagere, der som ekstranummer vil få ham igen
i 2017.