Blomsterfestival i Bangsbo

2016-06-04T00:00:00+00:004. juni 2016|Kaj og familien|

Årets blomsterfestival i Bangsbo fik en forrygende start i strålende vejr. Vores fantastiske borgmester Birgit Hansen holdt åbningstalen. Hun har en vidunderlig evne til at improvisere og komme med morsomme kommentarer, som da hun f.eks. skulle overrække årets “knop” til den person, der i løbet af året har ydet en særlig indsats for Bangsbo Park. Det blev Henrik Jensen, i daglig tale kaldet prins Henrik. Nu bliver det spændende, om han er her eller er taget et andet sted hen!

 

Kanonkommandør Hans Schmith Andersen forestod derefter affyringen af 3 kanonslag, hvorefter der var fællessang. Det væltede ind med folk. Vi fik en kop kaffe sammen med borgmesteren og hendes mand, inden Lilly købte nye kartofler og nye jordbær.