Sommerkoncert i Sæby

2016-08-22T00:00:00+00:0022. august 2016|Kaj og familien|

Aalborg Symfoniorkester har nogle travle dage for øjeblikket. De afholder sommerkoncerter i Aalborg, Pandrup, Hjørring, Sæby og i aften i Hobro. Vi overværede koncerten på Sæbygård Slot med solisterne Michael Carøe (der fik en vældig kritik i Stiften efter premieren i Aalborg, men som i Sæby var i topform, og jeg har svært ved at se, hvor han fejlede. Han gik vældigt i spænd med Bobo Moreno og den walisiske skønhed Ria Jones.

 

De underholdt med legendariske hits fra USA, og det faldt vældigt i det store publikums smag. Vejret var perfekt med solskin i modsætning til i lørdags i Hjørring, hvor det øsregnede. Man måtte op med 4 ekstranumre, så det var med god grund, at koncerten hed The Unforgettable sommerkoncert.