AAU studerende på studietur til Skagen og Frederikshavn

2019-01-17T11:55:10+00:0022. september 2016|Ledelse og kommunikation|

Jeg har æren og fornøjelsen af at arrangere studieture for Cand. Merc. studerende fra AAU. Denne gang var der 43 studerende + professor Olav Jull Sørensen. De læser international ledelse og marketing, og jeg havde aftalt dette program med flg. bedrifter:

 

Kl. 0900 Ankomst til MAN Diesel og Turbo, hvor Site Manager Poul Knudsgaard fortalte om den spændende proces med at omstille til en mere serviceorienteret virksomhed, der arbejder globalt.

 

        

 

Kl. 1025 Roblon, hvor fabriksleder Flemming Christensen og Cand. Merc. Søren Søndergaard fortalte om produktprogrammet og salget, der også foregår over hele kloden.

 

Kl. 1145 Frederikshavn Havn, hvor projektleder Torben Gregersen gennemgik hele processen med bygning af ny havn og de mange planer om nye aktiviteter.

 

    

 

Derefter sandwich i Siloen, hor vi havde lejlighed til at se havnen fra 10. etage, inden vi kl. 1400 stormede Fiskernes Fiskeindustri i Skagen, hvor formanden Jens Borup, CEO Johannes Palsson og salgsdirektør Thomas Hansen fortalte om den kæmpeproces virksomheden er midt i med nyt ejerskab, nye bygninger, nyt produktionsudstyr og mange ideer til nye produkter.

 

    

 

De unge mennesker var nu proppet med viden om meget spændende nordjyske virksomheder og sluttede dagen med at vandre fra parkeringspladsen ved Grenen ud til Toppen af Danmark. Vejret var fantastisk, så De 2 Have var en perfekt afslutning på dagen.