Jakob Johnsen om at fastholde den gode medarbejder

2019-01-17T11:55:09+00:0014. oktober 2016|Ledelse og kommunikation|

Advokat (H) Jakob Johnsen, Hjulmand Kaptajn, var dagens mand i Kajs netværk. Mødet foregik i firmaets nye lokaler i Aalborg, der var den perfekte ramme. Efter dejlig morgenmad underholdt Jakob os om, hvorledes vi kan fastholde den gode medarbejder ved diverse ansættelsesklausuler såsom konkurrenceklausuler, kundeklausuler osv. osv. samt diverse fastholdelsesbonusordninger.

 

Han byggede formiddagen op efter bedste pædagogiske principper, bl.a. ved en meget interessant indledning om sin egen barndom, der lider lidt under, at han er fynbo, men efterhånden føler sig uhyre veltilpas i det nordjyske, idet han bor i Frederikshavn. Dagen sluttede med en lækker frokost i kantinen. Atter en fin dag.

 

    

 

    

 

Næste gang må aflyses, idet besøget hos Rustenborg i Aalborg må vente på grund af de store tilpasninger i Posten.

 

Vi må derfor spare energi til den 11. november, hvor vi skal besøge EnergiNord og adm. direktør Peder Kjeldgaard, der vil fortælle om fremtidens energi.