Vild vildtaften

2019-01-16T14:25:54+00:0019. november 2016|Kaj og vin|

Vi var forleden inviteret til vildtaften med passende vine! Som det fremgår nedenfor, blev det en vild aften med fantastik mad og et helt enestående vinudvalg. 

 

    

 

* Laurent-Perrier Brut

* Perrier-Jouet Brut

 

* Vandbakkelser med rogn og urte creme fraiche

* Vandbakkelser med andeconfit og purløg, skalotteløg og trøffelolie 

 

 

* Aile d’Argent 1999, Château Mouton Rothschild

* Pavillon Blanc 2000, Château Margaux

 

Dampet pighvar i hvidvin rullet i urter, serveret med safran beurre blanc og røde rosenkål

 

 

* Puligny-Montrachet 1er cru Les Perriers, Chavy, 2012

* Puligny-Montrachet Clavoillon, Leflaive, 2007

 

Kartoffel-porresuppe serveret med kammuslinger, grøn olie og jordskokkechips

 

 

* Château Batailley 1989
* Château Figeac 1994
* Château Baron Pichon-Longueville 1996

 

Vildsvin marineret i enebær med selleripuré og selleri chips

 

* Chapelle d’Ausone 1999

* Le Petit Cheval 1999

* La Grange Neuve de Figeac 1996

 

Dådyr som beef Wellington med fasan på bonoise af nyopgravede rodfrugter

 

 

* Château Lascombes 1999

* Château Léoville-Barton 1997

* Château Ducru-Beaucaillou 1993

 

Krondyr, ribs, konfiteret kartoffel, sprød andeconfit, kraftig vildtsky med ribsgelé, brændt porre og persillerodschips

 

Burmester Colheita 1997

 

Blommer i portvin med kandiserede mandler og krystal chokolade

 

 

D’Oliveira Colheita Malvasia Madeira 1992

 

Pernillekage
 

 

Maltbrød med røg, salt osv.

 

 

 Mads Jonasson var le grand chef de la cuisine under ledesle af hans Pernille.