Vild med Verdens program i 2017

2019-01-17T11:55:09+00:0016. december 2016|Ledelse og kommunikation|

Kære netværksdeltagere i Vild med Verden

 

Jeg hørte i maj måned professor Svend Brinkmann, AAU, fortælle om, at vi nok må indstille os på, at tempoet skal ned. Derfor har han skrevet en bog: STOP. Da jeg kom hjem, noterede jeg på en lap papir, at vi i netværket 2017 passende kunne bruge emnet som årets tema og kalde det: Lav mindre – Lev mere. Få dage senere kom der et tilbud fra Dansk Psykologisk Forlag på en bog skrevet af en englænder Fergus O´Connell med titlen: Lev mere – lav mindre.

 

Programmet for 2017 vil derfor være præget af årets tema, og jeg vil knytte nogle kommentarer hertil.

  • Vi indleder med at besøge det nye teater- og oplevelseshus i Hjørring få dage efter indvielsen
  • Så skal vi på AAU og møde filosof David Udbjørg, der er et af de mest spændende mennesker, jeg har mødt. Og det siger ikke så lidt. Når vi skal lave mindre og leve mere, gælder det om at sætte kulør på livet. Og det har han eksempler på fra hele verden
  • Men har vi råd til det? Her skal vi møde et af de klogeste mennesker i Danmark, nemlig tidligere overvismand, professor Torben Andersen, der er født i Brønderslev, og som har spillet i Bangsbostrand By Orkester
  • Vi skal på vores årlige besøg på Aalborg Universitetshospital, hvor vi skal i samtale med vicedirektør Kim Mikkelsen om værdibaseret ledelse! I dag måler vi på aktiviteterne i antal operationer, sengepladser, indlæggelsestiden osv. Men måske skulle vi i stedet måle værdien af de ydelser, der leveres?
  • Det fører os direkte til en levende legende, nemlig tidligere sportsdirektør Lynge Jacobsen, AaB, der vil fortælle om sit liv
  • Det er 500 år siden, at Luther opslog sine 95 bud på kirkedøren i Wittenberg. Dermed dannede han grundlag for dagens arbejdsmoral. Det er et emne skatteminister Karsten Lauritzen og kulturrådmand Mads Duedahl, Aalborg, gerne vil drøfte med vores egen psykolog Mads Lindholm. Joan og Leif Stiholt stiller igen deres skønne ejendom til rådighed
  • Restauratør Vinh Q. Du fra FUSION i Aalborg er bådflygtning fra Hanoi via Hongkong til Aalborg, hvor han har taget hele turen fra opvasker til direktør. Vores egen Pia Nielsen vil optræde i rollen som moderator, når Vinh fortæller om sin fantastiske karriere!
  • Frederikshavn Havn investerer kæmpestort i udvidelse af havnen. Det vil havnedirektør Mikkel Seedorff fortælle om
  • Borgmester Birgit Hansen, Frederikshavn, og Arne Boelt, Hjørring, skal møde fhv. minister Helge Sander, Herning, der er stor fan af Nordjylland
  • Året slutter med en tur til Ruths Hotel, Skagen, hvor adm. direktør Peter Jensen viser rundt og fortæller om den flotte udvikling. Vi skal indtage en 3 retters menu, og det er lykkedes at engagere Danmarks førende vinskribent René Langdahl Jørgensen til at fortælle om vinene. Bemærk, at det er en partur, dvs. incl. kæreste m.v. Og der er mødetid kl. 15.30.

Jeg håber, I alle har lyst til og mulighed for at deltage. Prisen har været uforandret i 10 år, men forhøjes i 2017 til kr. 9.000,- + moms. Faktura udsendes primo januar 2017.

Lisbeth Steen vil ajourføre hjemmesiden, hvor tilmelding/afmelding foregår på sædvanlig vis.

 

Med venlig hilsen

Lisbeth og Kaj