Dafolo 60 år

2019-01-17T12:19:17+00:0013. januar 2017|Ledelse og kommunikation|

I anledning af 60 års fødselsdag havde Dafolo inviteret til reception. Der var vel mødt 100 fortrinsvis tidligere medarbejdere, der fik en vældig snak med de gamle arbejdskammerater, og de kunne samtidig glæde sig over de nyrenoverede lokaler og ny maskinpark, hvor man bl.a. kan printe ved at indkode et manuskript, og øjeblikket efter kommer der en færdig bog, klar til at distribueres. Man er altså gået fra trykte blanketter til bøger, produceret for mindre forlag, der lagerføres, sælges og forsendes. Der arbejdes dog stadigvæk med diverse elektroniske løsninger.

 

Formanden for bestyrelsen advokat Hans Jørgen Kaptain bød velkommen og berettede om firmaets historie. Han gav derefter ordet til undertegnede, der tilbragte godt 44 år i ledelsen af foretagendet. Jeg kunne have snakket i timevis, men nøjedes med 20 minutter, hvorefter Erling Johansen og Casper Sørensen fortalte historier.

 

Adm. direktør Hans Chr. Højslet afsluttede med at fortælle om aktiviteterne de sidste 11 år. Det hele er beskrevet i en spændende bog om Dafolo, der blev præsenteret af Flemming Kristensen og Finn Nørgaard, der har været redaktører på det digre værk. Skulle nogen være interesseret i bogen, er jeg sikker på, at Jane er leveringsdygtig, og jeg er naturligvis også behjælpelig.

 

Tak for en fin eftermiddag.