Bourgogne smagning på Fusion i Aalborg

2019-01-16T14:25:53+00:008. februar 2017|Kaj og vin|

Min gode medarbejder i mange år Ejvind Nielsen (nr. 9 i F.f.I.) udtrykte ved enhver lejlighed: “Skal vi ikke lave det om til en fest”! Det må formanden for Bourgogne klubben Rune Eklund have opfattet, idet årets generalforsamling blev en fest.

 

Det hele foregik på restaurant Fusion i Aalborg med Vinh Q. Du i spidsen og startede med formandens beretning, der blev skyllet ned med 2 flasker fremragende MG Morey Saint Denis Cuvée du Pape Paul II vintage 2015 fra Christophe Bryczek medbragt af Erik Hansen. Man må sige, at paven har haft en god smag, og årgang 2015 ser ud til at blive enestående!

Da den formelle del af festen var overstået serverede Vinh 3 kødretter, nemlig gris Duroc, vagtel og oksemørbrad og til slut en kop andalusisk mocca. Det kan ikke laves ret meget bedre og til dette pragtmåltid fik vi:

  • Jean Chauvenet 1er cru Cotes de Nuits Argillas 2011
  • Bryczek Morey St. Denis Clos Solon 2000 (lidt for meget kostald efter damernes smag)
  • Dupont – Tisserandot Lavaut St. Jacques 2011
  • Domaine Rebourgeon-Mure Pommard village
  • Domaine Rebourgeon-Mure Pommard 1. cru Clos des Arvelets
  • Domaine Rebourgeon-Mure Pommard 1.cru les Grands Epenots

Tak for en strålende aften.