Årets erhvervspriser uddelt i Frederikshavn

2018-01-18T00:00:00+00:0018. januar 2018|Kaj og familien|

260 Frederikshavnere havde tilmeldt sig årets uddeling af erhvervspriserne. Det foregik i Det musiske Hus og startede kl. 0730 med kaffe og rundstykker. Kl. 0815 holdt erhvervsdirektør Niels Bay Christensen indgangsbønnen og sendte os i salen til morgensang med formand Karl Erik Slynge som forsanger. Vores veldrejede borgmester Birgit Hansen bød på sædvanlig facon velkommen, hvorefter den lokale musikhelt Gregers Mogstad fra Sæby underholdt.

 

Der var nu tid til uddeling af Iværksætterprisen 2017, der tilfaldt Maritime Ship Supply, Frederikshavn, der i løbet af året er vokset til 18 mand og forventer 100 % vækst i år. Årets hovedtaler fodboldtræner for superligaklubben AGF David Nielsen holdt derefter et flot indlæg om et liv i fodbold. Han fortalte om barndommen i Skagen, fodboldtiden i F.f.I. hvor daværende træner Jens Tang var hård men retfærdig, så Jens fik megen ros og klapsalve af forsamlingen på Davids foranledning. Et meget inspirerende indlæg, der var en fin overgang til sidste punkt på programmet, nemlig overrækkelsen af Vækst og Vilje erhvervspris, der tilfaldt FF Skagen. Det var en stolt formand Jens Borup og glad adm. direktør Johannes Palsson. Jens fortalte kort om firmaets historie med produktion af fiskemel og fiskeolie og Johannes om de mange nye investeringer og opkøb af virksomheder. Det var sandelig en velfortjent vinder.

Tiden var fløjet af sted og forsamlingen måtte skynde sig for at komme parkeringsvagten i forkøbet.