Netværksmøde med professor Arne Remmen, AAU om cirkulær økonomi

2018-01-26T00:00:00+00:0026. januar 2018|Kaj og familien|

Årets første møde foregik på Skallerup Seaside Resort, hvor der for øjeblikket sker en udbygning af faciliteterne, herunder ny restauration m.v. Dagens emne var Cirkulær økonomi og de mange deltagere fik en meget spændende formiddag med professor Arne Remmen, AAU, der gav os en grundlægende viden om cirkulær økonomi, så vi fik en fælles forståelse af begreberne. Arne gennemgik flere eksempler på virksomheder, der arbejder med at integrere cirkulær økonomi i forretningsmodellerne. Spørgelysten var stor, så vi kom i tidsnød. Det må være oplagt at vi får Arne Remmen på programmet igen næste år, da han tilsyneladende kunne have underholdt os i flere timer.

En fin start på året.