Winemakers Dinner med Céline Josmeyer, på GOMA i Odense

2019-01-16T14:25:53+00:0023. januar 2018|Kaj og vin|

De to søstre, der ejer og driver Domaine Josmeyer i Alsace har stor succes med deres biodynamiske vine, der blev præsenteret af direktør Céline, medens Isabella har travlt hjemme i kælderen. Den japansk inspirerede restaurant GOMA havde komponeret en række meget lækre retter, der var som skabt til vinene. -menuen bestod af:

 

2016 Mise du Printemps

 

2014 Riesling Le Kottabe

Hellefisk med mandler og røget bergamotte-vinaigrette + Hamachi med olivenolie og balsamico-teriyaki

 

2015 Pinot Auxerrois H
Tuntataki med svampe, grøn og rød chilisauce + Tun med gedefriskost og soyamirin

 

2015 Gewurztraminer Les Folastries
Marineret laks med ingefær, koriander og spicy yuzusoya + Rejer og Snegle med spicy soyamirin, yuzu og tørrede rejer

 

2012 Riesling Grand Cru Hengst
Sushi – 4 stk. Omakase

 

2013 Pinot Gris Grand Cru Brand
Secreto Ibérico med Toza Su og Nori tang
 

En stor oplevelse.